fbpx

video | Maia Sandu, după rezultatele alegerilor de ieri: „Oamenii au pierdut un potențial primar bun. Acum, toți la lucru”

Alegerile de ieri i-au adus față-n față pe Ion Ceban și Andrei Năstase, iar chișinăuienii au ales ca viitorul primar să fie candidatul socialist. Prim-ministra țării, dar și lidera Blocului ACUM, Maia Sandu, a venit azi cu o reacție la cele petrecute ieri, dar și cu un mesaj pentru Igor Dodon – președintele țării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Mulțumesc celor care au ieșit la vot. Votul este esența democrației și noi îl vom respecta. Mulțumim dnului Năstase și echipei acestuia care a muncit enorm, avem nevoie ca dvs. să reveniți la Guvern cât mai curând, cred că oamenii au pierdut un potențial primar bun. Sper că Ion Ceban să țină minte și să respecte tot ce a promis chișinăuienilor.

Am pierdut o bătălie, dar lupta împotriva corupției încă se duce. Urmează o perioadă grea unde vom vedea dacă toți din majoritatea parlamentară au fost sinceri când și-au asumat reforma justiției. Igor Dodon trebuie să renunțe la jocurile de sub masă, prin care submineaza această reformă. Vom lupta pentru o justiție adevărată. Sunt pregătită să lupt de aici, din Guvern, sau din stradă, alături de cetățeni.

Guvernul va lucra cu toții primarii. Acum, toți la lucru”, a declarat Maia Sandu în cadrul unui briefing de presă.

Articole asemănătoare

Back to top button