fbpx

video | Informații noi în cazul accidentului de la Buiucani: 28 de persoane au primit ajutor medical, iar 10 rămân spitalizați

După ședința de ieri seara, convocată de Maia Sandu, astăzi forțele de ordine au susținut o conferință de presă în care au oferit detalii pe marginea cazului. Așadar, autoritățile anunță că, în total, 28 de persoane au primit ajutor medical în urma accidentului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șeful adjunct al IGSU, Sergiu Golovaci, a declarat că salvatorii au intervenit la fața locului în șase minute, la ora 14:17. Aceștia au întreprins toate măsurile pentru a preveni incendiile. Totodată, o autospecială de transportare a victimelor multiple de tip SMURD a intervenit pentru a acorda ajutor medical de specialitate persoanelor pătimite.

Inițial, 18 persoane au fost transportate la spital, iar către ora 18:00 numărul victimelor care au primit ajutor a ajuns la 28, dintre care și doi copii. Potrivit oficialului, doar 10 persoane au rămas internate. Totodată, șoferița automobilului de marca Porsche a fost operată pe parcursul nopții și se află în stare gravă.

Precizăm că, ieri, potrivit informațiilor preliminare oferite de ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, Svetlana Scripnic, existau două persoane care s-au stins din viață în urma accidentului. Ulterior, IGP a confirmat un singur deces.

Citește și: foto | Precizările INP după accidentul de la Buiucani: Echipajele de patrulare dirijează traficul

foto | Noi detalii despre accidentul de pe Alba Iulia: Cine sunt persoanele decedate?

UPDATE: Accidentul teribil de pe Alba Iulia: Două persoane au decedat, iar cel puțin 15 au fost rănite

Articole asemănătoare

Back to top button