fbpx

video | Îndemnul Maiei Sandu pentru cetățeni: „Vă rog să purtați mască, de dragul oamenilor mai în vârstă”

Maia Sandu a îndemnat cetățenii să respecte normele de prevenire a pandemiei. Aceasta i-ar rugat să aibă grijă de sănătate și să fie responsabili față de sine și față de oamenii din jur.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lidera PAS a menționat că știe despre faptul că toată lumea a obosit de situația pandemică, care devine tot mai dificilă. Așadar, ea a transmis un mesaj de solidaritate, declarând că „doar prin bunătate putem să ieșim din această situație”.

„Pericolul cel mare nu a trecut. Este important să fim atenți în continuare, să ne protejăm și să fim solidari cu cei mai vulnerabili. Vă rog să purtați mască, inclusiv de dragul oamenilor mai în vârstă. De dragul oamenilor cu probleme de sănătate. Vă rog foarte mult să amânați petrecerile. Vă rog foarte mult să ne solidarizăm si să fim buni unii cu alții. Doar prin responsabilitate și bunătate putem să ieșim cu bine din această situație grea”, a declarat Sandu în cadrul unui briefing.

În același timp, Sandu a reiterat că printre acțiunile prioritare atunci când va prelua mandatul de președintă se numără consolidarea sistemului medical, politica externă benefică cetățenilor țării, scoaterea țării din izolare internațională, asigurarea bugetului cu suficiente resurse în contextul pandemiei, dar și acțiuni de eradicare a corupției.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button