fbpx

video | I-ar fi promis că o va lua de nevastă, apoi i-ar fi cerut să ia credite! Cazul unei femei care a făcut cunoștință cu un deținut pe internet

O femeie din Chișinău a transmis circa 110.000 de lei unui deținut din Penitenciarul nr. 12 după ce acesta i-ar fi promis că se va căsători cu ea. Cei doi au făcut cunoștință pe internet, iar femeia a împrumutat banii de la companii de microfinanțare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Victima, de 43 de ani, a comunicat că în perioada anului 2019 a făcut cunoștință cu individul pe o rețea de socializare și a legat cu el o relație. El avea o identitate falsă și i-ar fi comunicat mai multe informații eronate, oferindu-i asigurări că urmează să fie eliberat în scurt timp și că se va căsători cu ea.

După o perioadă, sub anumite pretexte, el ar fi estorcat banii. Individul ar fi fost ajutat de alte două femei, de 67 și 23 de ani, care îi cunoșteau adevărata identitate și care îi sunt rude și persoane apropiate. Ele s-ar fi întâlnit cu victima și ar fi primit de la ea banii.

În cadrul audierilor, cele trei persoane și-au recunoscut fapta. Actualmente, femeile sunt cercetate în stare de libertate pentru escrocherie, iar dacă vina le va fi demonstrată, ele riscă până la șase ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button