fbpx

video | Glume despre bătaia la TV. Sergiu Tofilat a participat la un show de stand up: „Să folosim capul în loc de pumn”

Economistul Sergiu Tofilat a participat la un show de stand up unde a inclus în program glume despre bătaia la TV. Acesta a menționat că regretă incidentul și că trebuie „să folosim capul în loc de pumn, pentru că prin asta ne deosebim de animale”.

„Eu ca atare sunt membru de partid și trebuie să-mi controlez vocabularul. La emisiunea de marți mi-am folosit tot vocabularul pe jumătate de an înainte”, a spus Tofilat.

Vezi și: Cosovan și Tofilat s-au împăcat după ce s-au împroșcat cu apă și s-au luat la bătaie în direct

Acesta a venit și cu un sfat pentru public: „Băieți, la emisiuni nu trebuie să demonstrezi cu pumnul. Trebuie cu piciorul”.

Video: Jurnal Tv

Amintim că Sergiu Tofilat l-a luat la pumni, în direct la TV, pe Ghenadie Cosovan, după ce acesta l-a numit „mudac” și l-a stropit cu apă. Nemulțumirea lui Cosovan a pornit de la faptul că Tofilat l-a făcut „lepădătură”.

Citește și:

video | „Îți dau una în bot”. Scene „fierbinți” în direct la TV: Tofilat l-a luat la pumni pe Cosovan, după ce a fost stropit cu apă

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button