fbpx

video | Glume despre bătaia la TV. Sergiu Tofilat a participat la un show de stand up: „Să folosim capul în loc de pumn”

Economistul Sergiu Tofilat a participat la un show de stand up unde a inclus în program glume despre bătaia la TV. Acesta a menționat că regretă incidentul și că trebuie „să folosim capul în loc de pumn, pentru că prin asta ne deosebim de animale”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Eu ca atare sunt membru de partid și trebuie să-mi controlez vocabularul. La emisiunea de marți mi-am folosit tot vocabularul pe jumătate de an înainte”, a spus Tofilat.

Vezi și: Cosovan și Tofilat s-au împăcat după ce s-au împroșcat cu apă și s-au luat la bătaie în direct

Acesta a venit și cu un sfat pentru public: „Băieți, la emisiuni nu trebuie să demonstrezi cu pumnul. Trebuie cu piciorul”.

Video: Jurnal Tv

Amintim că Sergiu Tofilat l-a luat la pumni, în direct la TV, pe Ghenadie Cosovan, după ce acesta l-a numit „mudac” și l-a stropit cu apă. Nemulțumirea lui Cosovan a pornit de la faptul că Tofilat l-a făcut „lepădătură”.

Citește și:

video | „Îți dau una în bot”. Scene „fierbinți” în direct la TV: Tofilat l-a luat la pumni pe Cosovan, după ce a fost stropit cu apă

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button