fbpx

foto | Incendiu puternic într-un apartament de pe bd. Moscova: O femeie a ieșit singură, iar pompierii au salvat o pisică

Pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit într-un apartament de pe bd. Moscova 10/2 din sectorul Râșcani al capitalei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la 12:24 minute. Pentru stingerea arderii la fața locului au fost trimise patru autospeciale de intervenție.

Angajații IGSU au evacuat mai multe persoane din apartamentele vecine pentru evitarea intoxicării acestora cu produsele de ardere. Arderea a fost localizată către ora 12:43, iar incendiul a fost lichidat complet la ora 12:54.

Potrivit IGSU, focul a distrus mai multe bunuri materiale păstrate la balcon și din bucătăria apartamentului cu două camere, iar pompierii au reușit să salveze o pisică din locuința afectată.

Totodată, o femeie de 81 de ani, care a ieșit în scara în timpul incendiului a primit o intoxicație ușoară cu produsele de ardere, fiind preluată de medici la spital pentru îngrijiri necesare.

Alte persoane nu au avut de suferit. Cauza și circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.

Articole asemănătoare

Back to top button