fbpx

video | Fiți atenți în transportul public! Un pungaș a fost reținut de Poliție după ce ar fi sustras câteva mii de lei

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din capitală, a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de comiterea unei pungășii. Acesta s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracțiuni analogice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, autoritățile au fost informate la data de 29 iulie. În cadrul cercetărilor s-a stabilit că, suspectul în timp ce se afla în microbuzul nr. 103, a sustras din geanta unei tinere mijloace bănești, aducându-i un prejudiciu în valoare de 3900 de lei.

În urma investigației, suspectul a fost identificat, localizat și reținut, iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, declarând că a profitat de neatenția victimei și i-a sustras banii.

Bărbatul este cercetat penal pentru „Pungășie”, faptă care conform legislației penale în vigoare, se pedepseşte cu amendă în mărime de până la 42.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 2 ani.

În context, Poliţia capitalei recomandă repetat cetăţenilor să fie atenți în transportul public la lucrurile personale, acte și bani.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button