fbpx

video | Filip, după plecarea din PD a cinci primari: „Borsetka” i-a convins să aleagă banul în locul faptelor

Pavel Filip a reacționat după plecarea din Partidul Democrat din Moldova (PDM) a celor cinci primari: conducători ai mai multor localități din Strășeni și un consilier.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Borsetka a ajuns și la Strășeni și, așa cum spuneam anterior, a „convins” câțiva foști colegi să aleagă banul în locul faptelor.

PDM a susținut Strășeniul cu proiecte și fapte concrete, cu investiții de milioane, așa că plecările de azi au un singur motiv: cel financiar. Altul, din textul semnat nici nu se desprinde. Culmea, primarul de la Pănășești nici nu era membru de partid, l-au pus să semneze că pleacă din partid doar ca să genereze vreo două titluri de știri (lucru care s-a și întâmplat rapid).

Se tem unii foarte tare că PDM va intra în Parlament și le va strica acolo calculele. E păcat că astfel de metode mârșave încă mai funcționează la unii. Știu sigur însă că strășenenii vor ști să facă diferența și să aleagă faptele”, a scris Filip pe pagina lui de Facebook.

Reiterăm că astăzi, 31 mai, cinci primari democrați au anunțat că părăsesc formațiunea. Este vorba despre Valeriu Bujoreanu din Pănășești, Petru Răbdău din Rădeni, Aliona Chircu din Greblești, Mihai Cotelea din Codreanca, Nicolae Budu din Gălești și consilierul raional Alexandru Trohin. Ei au semnat și o declarație în acest sens.

Articole asemănătoare

Back to top button