fbpx

video | Două tinere moldovence, salvate din mâinile proxeneților. Urmau să fie duse „la lucru” în Germania

O moldoveancă și un cetățean român, membri ai unei grupări infracționale, au fost reținuți pentru 72 de ore de polițiști și procurori. Aceștia sunt suspectați că au determinat două tinere din Republica Moldova să practice prostituția în Berlin, Germania.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Grupul infracțional a fost documentat pe parcursul unei săpămâni, timp în care oamenii legii au stabilit modul în care acționau suspecţii. Astfel, după identificarea victimelor, indivizii organizau deplasarea acestora în Berlin, unde fetele erau cazate. Ulterior, tinerele urmau să acorde servicii sexuale diferitor persoane contra sumei de 50 de euro pentru o oră.

În luna noiembrie curent, suspecții, aflați la Chișinău, au recrutat două tinere cu vârstele de 23 și 27 de ani, pe care urmau să le ducă în Germania, dar grație acțiunilor prompte ale oamenilor legii, suspecții au fost reținuți pe traseul Chișinău-Leușeni, în timp ce transportau tinerele cu automobilul personal.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru proxenetism, infracțiune care se pedepsește cu închisoare de la patru la șapte ani.

La această etapă, femeia și bărbatul, ambii în vârstă de 28 ani, se află în custodia poliției. Sub conducerea PCCOCS, oamenii legii continuă măsurile speciale de investigații în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și a persoanelor implicate în acest caz.

Articole asemănătoare

Back to top button