fbpx

video, doc | Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape. Cum vor fi sărbătorite în capitală

Pe 1 decembrie se dă startul sărbătorilor de iarnă, odată cu inaugurarea bradului de Crăciun. Acesta va fi amplasat în scuarul catedralei. Anunțul a fost făcut joi, 25 noiembrie, de către primarul general al capitalei, Ion Ceban, în cadrul unei conferințe de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ca și în ultimii ani, toate străzile principale din capitală, dar și cercurile, scuarurile și aleile vor fi decorate cu elementele festive din anii precedenți. Totuși, Ion Ceban a menționat că vor fi achiziționate și altele noi. Luminițele vor fia prinse treptat..

Potrivit edilului, în Piața Marii Adunări Naționale sau în scuarul catedralei ar putea fi amplasat un carusel cu toți protagoniștii poveștilor. De asemenea, este posibilă și amplasarea unui patinoar, dar încă nu există un răspuns sigur.

Primăria decide să continue și în acest an tradiția cu troleibuzele împodobite. Mai mulți agenți s-au arătat deschiși pentru amenajarea transportului, în schimbul publicității gratuite plasate pe acestea.

„Am îndemnat și agenții să decoreze spațiile unde își desfășoară activitatea”, a declarat primarul capitalei.

Totodată, au fost identificate mai multe locații unde vor fi amplasate târgurile de Crăciun, dar agenții economici nu se arată doritori de a participa.

„Din păcate sunt puțini agenți economici care vor să participe, suntem în căutare”, a mai menționat Ion Ceban.

Cât ține de concerte, primarul a menționat că a fost pregătită o agendă culturală bogată, dar un spectacol mare de Revelion nu va fi organizat, din cauza contextului pandemic.

542293852 Programul Acțiunilor Sărbătorilor de Iarnă 2021 2022 by ZUGO on Scribd

542295484 Planul de Amenjare a Locațiilor in Cadrul Sărbătorilor de Iarnă by ZUGO on Scribd

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button