fbpx

video | Deține nouă apartamente în care ar fi facilitat practicarea prostituției. O femeie de 70 de ani, bănuită de proxenetism

Oamenii legii instrumentează o cauză penală în cadrul căreia o femeie de 70 de ani, locuitoare a municipiului Chișinău, este bănuită de organizarea proxenetismului. Acțiunile s-ar fi desfășurat în mai multe apartamente din capitală.

Începând cu 2015, suspecta deține cinci apartamente în proprietate și patru în comodat. Ea ar fi facilitat practicarea prostituției de persoane ce proveneau din familii social vulnerabile, originare din zona de sud și centru a țării.

Unele dintre persoanele implicate se cazau în apartamente chiar și cu propriii copii, iar când venea „beneficiarul”, se izolau în una dintre odăi, unde se presupune că erau prestate servicii sexuale. Plata ar fi variat între 500 și 1000 de lei, iar chiria le-ar fi costat 400 de lei pe zi sau 60 de lei pe oră.

Pe 2 aprilie ofițerii au efectuat nouă percheziții în apartamentele suspectei, în rezultatul cărora au fost depistate peste 500.000 de lei, care ar fi fost acumulate în urma activității infracționale, agende unde era reflectată evidența banilor, dar și diverse accesorii pentru prestarea serviciilor sexuale.

Cauza este investigată. Dacă i se va demonstra vina, femeia riscă de la patru la șapte ani de pușcărie.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button