fbpx

video | Decizia privind plasarea în izolator a Marinei Tauber, amânată pentru mâine: Declarațiile deputatei după ședința de judecată

Marina Tauber rămâne cel puțin până mâine în arest la domiciliu. Magistrații de la Curtea de Apel Chișinău au amânat pentru mâine luarea unei decizii privind plasarea în izolator a acesteia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Părțile au fost audiate câteva ore. Judecătorii au decis că verdictul va fi emis mâine, la ora 15:30. Totodată după ședința de judecată, Tauber s-a adresat susținătorilor care au protestat în fața Curții.

Deputata a spus că așteptarea adaugă emoții și a îndemnat oamenii să lucreze în teren pentru viitorul țării. De asemenea aceasta, a spus că lupta cu corupția este o prioritate de bază pentru ea și a declarat că chiar dacă s-a schimbat guvernarea, regulile au rămas aceleași.

„Ceea ce s-a întâmplat cu mine și cu doamna Apostolova este un șantaj și lipsă de bărbăție din partea lui Dodon și Năstase. Îmi este rușine că astfel de cetățeni. Ceea ce în continuare se face împotriva noastră este nu doar o răfuială politică, dar o invidie că noi am demonstrat că putem să trăim mai bine fără ajutorul străini. Noi încurcăm planurilor lor. Cred în justiția corectă. Cred că justiția va triumfa pentru că sunt oameni cinstiți și talentați în țara noastră”, le-a spus Tauber susținătorilor.

Articole asemănătoare

Back to top button