fbpx

video | De la Edineț până la Grătiești, 53.000 de lei s-au transformat într-un BMW. Isprava unui bărbat de 33 de ani, cercetat penal pentru furt

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat pentru comiterea unui furt. Se pare că acesta nu este la prima abatere de la lege, fiind judecat anterior pentru escrocherie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bănuitul activa în calitate de șofer expeditor, în cadrul unei firme comerciale, iar la data de 23 iulie, mâna i s-ar fi întins asupra sumei de 53.000 de lei, sumă pe care trebuia să o transmită pentru mărfurile livrate, de la filiala din orașul Edineț, la contabilitatea firmei din comuna Grătiești.

Cu toate acestea, banii nu ar fi ajuns la destinație, poliția fiind alertată de către reprezentanții firmei, care și au comunicat despre comiterea furtului.

În urma măsurilor speciale de investigații întreprinse de oamenii legii, a fost stabilit locul aflării individului, acesta fiind ulterior escortat la Inspectoratul de Poliție al sectorului Râșcani. Se pare că acesta ar fi recunoscut că banii sustrași i-ar fi folosit pentru procurarea unui automobil de model „BMW”.

Totodată polițiștii au depistat asupra bărbatului acte de identitate românești, cu semne vădite de falsificare, care au fost ridicate și îndreptate la expertiză.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă până la 4 ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button