fbpx

video | De la barză, din varză sau de la Dumnezeu? Alina Andronache a întrebat moldovenii cum le explică copiilor de unde au apărut

Alina Andronache a a publicat un nou filmuleț în care a întrebat moldovenii cum le explică copiilor de unde au apărut și ce este sexul. Unii dintre ei au au precizat ce le-ar spune celor mici, iar alții au spus că ar încerca să evite discuțiile. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Printre versiunile celor intervievați au fost tradiționalele „l-a adus barza”, „l-am găsit în varză” și „a crescut în burta mamei dintr-o semință”. De asemenea, mai mulți dintre cei chestionați ar evita să îi explice copilului ce este sexul și vor încerca să să nu ajungă la situațiile în care piciul ar putea să vadă scene sexuale la televizor sau pe internet.

Despre diferențele dintre fete și băieți moldovenii le-ar povesti copiilor tipic, spunând că „fetele poartă fustițe și cosițe”, iar băieții „păr scurt și pantaloni”.

În context, autoarea filmulețului consideră că multe dintre aceste versiuni legate de apariția micuțului pe lume sunt doar minciuni, iar atunci când va afla adevărul, el nu va mai avea încredere în părinți și îi va fi frică să mai discute cu ei aceste subiecte delicate.

Articole asemănătoare

Back to top button