fbpx

video | Crimă odioasă cu o vechime de 13 ani. Un bărbat din Edineț și-ar fi omorât soția din gelozie, iar apoi a îngropat-o într-un câmp

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Edineț este suspectat că și-ar fi omorât soția acum 13 ani și a încercat să ascundă urmele infracțiunii, îngropând cadavrul într-un câmp. Individul a fost arestat și riscă ani grei de pușcărie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Crima a fost descoperită după ce oamenii legii au intrat în posesia unei informații în acest sens. După reținere, suspectul și-a recunoscut fapta. Acesta a declarat că aflase de la o consăteană despre faptul că soția sa în vârstă de 19 ani ar fi flirtat cu un alt bărbat și a decis să o pedepsească.

Cea care îi comunicase zvonul, o femeie în vârstă de 29 de ani, l-ar fi ajutat, ulterior, pe individ să scape de cadavru. Aceștia ar fi îngropat corpul neînsuflețit al victimei într-un câmp din apropierea satului Constantinovca.

Individul le-a mai spus oamenilor legii că, în momentul în care a decis să comită crima, se afla în stare de ebrietate, iar gelozia îi luase mințile. Pe atunci, cuplul avea doi copii minori.

Bănuitul a primit 30 de zile de arest, iar femeia urmează a fi anunțată în căutare internațională pentru a fi extrădată și diferită justiției.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor intenționat. Cei doi riscă închisoare de la 10 la 15 ani sau detenție pe viață.

Articole asemănătoare

Back to top button