fbpx

video | Clipe de spaimă pentru o tânără. A mers în ospeție, dar a fost sechestrată și i s-au cerut 6000 de lei

O tânără a trăit momente de spaimă după ce a mers în ospeție și a fost sechestrată. Aceasta a comunicat oamenilor legii că este ținută cu forța într-un apartament din sectorul Buiucani al capitalei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fața locului s-a deplasat imediat grupa operativă, fiind solicitați și Inspectorii de la Fulger. Ca urmare, trei tineri cu vârstele de 28 și 30 de ani, originari Chișinău și Călărași, au fost încătușați, iar victima – eliberată.

În cadrul audierilor ulterioare, tânăra în vârstă de 20 de ani a povestit că împreună cu un prieten au venit în ospeției. Bărbații, fiind în stare de ebrietate, ar fi privat-o ilegal de libertate și nu i-ar fi permis să iasă din locuință.

Apoi, suspecții au solicitat tinerii suma de 6000 de lei pentru ai permite să iasă din locuință. Sub pretextul de a efectua un apel telefonic pentru a ruga să-i fie aduși banii, aceasta a apelat la Serviciul 112.

Oamenii legii au pornit o cauză penală. Dacă vina le va fi demonstrată, tinerii bănuiți riscă până la șapte ani de pușcărie.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button