fbpx

video | Ce calități ar trebui să posede bărbatul de care s-ar putea îndrăgosti Maia Sandu? „Nu vreau să sperii pe cineva”

Maia Sandu spune că relația cu tatăl său a fost una specială și i s-a întâmplat să caute aceleași calități la partenerul de cuplu. Aceasta a mărturisit, în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8, când a simțit pentru prima dată fiorii iubirii și ce trăsături trebuie să posede bărbatul de care s-ar putea îndrăgosti.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fosta prim-ministră a povestit că prima oară a simțit simpatie pentru un băiat la școala primară, în clasa treia, iar mai târziu „au urmat alte episoade”. Sandu mai spune că, inconștient, ar fi căutat trăsăturile tatălui său la alți bărbați și recunoaște că parțial le-a găsit.

Întrebată cum ar trebui să fie persoana de care s-ar putea îndrăgosti, ea a relatat că își dorește să împărtășească aceleași valori.

„Nu vreau să fac o listă lungă, să nu sperii pe cineva. Aș dori să împărtășim aceleași valori care țin de integritate, de onestitate, de respect pentru oameni. Să aprecieze viața. Să-și facă timp pentru viață și pentru a aprecia lucrurile frumoase. Mă rog, un sistem de valori care ar fi destul de aproape” a mărturisit Maia Sandu.

Pe de altă parte, politiciana declară că nu ar putea accepta în viața sa persoanele care fac lucruri urâte și îi este greu să comunice cu oamenii care nu sunt integri și îi nedreptățesc pe ceilalți.

Vedeți momentul la 35:13.

Articole asemănătoare

Back to top button