fbpx

video | Ca în anii ’90? Proprietarii unui magazin din Cahul, speriați cu arme și incendii de șase persoane care le cereau bani

Șase persoane au fost reținute după ce ar fi estorcat timp de trei ani bani de la proprietarii unui magazin din raionul Cahul. Victimele erau șantajate cu arme și incendii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Poliția informează că din gruparea criminală face parte și o persoană aflată în detenție în Penitenciarul din Cahul. Activitatea grupului a fost documentată mai bine de un an, iar în urma măsurilor speciale de investigație s-a stabilit că organizatorii grupării ar fi șase persoane, cu vârstele între 20-30 de ani.

Din decembrie 2017, bănuiții ar fi acționat prin șantaj, ar fi incendiat imobile și ar fi tras cu arme în geamurile magazinului și automobilelor proprietarilor. Pe 28 septembrie, anul curent, oamenii legii au descins la domiciliile a patru membri ai grupului criminal organizat, în timpul perchezițiilor fiind depistate și ridicate obiecte care ar demonstra apartenența acestora la săvârșirea infracţiunilor.

Actualmente, se întreprind măsuri speciale de investigații și de urmărire penală pentru a acumula materialul probator necesar în scopul deferirii persoanelor vinovate justiției.

Articole asemănătoare

Back to top button