fbpx

video | Bărbatul care ar fi tamponat patru polițiști, în fața judecătorilor. Își recunoaște vina și urmează să recupereze daunele

Individul care ar fi tamponat patru polițiști la Bălți a compărut în fața judecătorilor. Acesta își recunoaște complet vina.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cazul tragic s-a produs în noapte de sâmbătă spre duminică. În urma impactului, unul dintre ofițeri a ajuns în secția de terapie intensivă, însă actualmente starea lui s-a ameliorat.

Ceilalți oameni ai legii care se aflau la fața locului susțin că bărbatul s-ar fi deplasat cu viteză excesivă. Aceștia nu au reușit să reacționeze în timp optim și să se ferească, iar drept urmare au suferit traumatisme.

„Totul s-a întâmplat atât de repede, încât am reușit doar să sar pe capota automobilului care se deplasa spre noi. Am fost lovit, am căzut jos, mai departe nu am văzut nimic. M-am trezit când m-a luat Ambulanța. Medicii spun că situația este stabilă, dar am nevoie de o intervenție chirurgicală la umăr”, a relatat presei locale unul dintre ofițeri.

Bărbatul a fost reținut pentru 20 de zile și recunoscut în calitate de învinuit, transmite NordNews. Avocata lui le-a relatat jurnaliștilor că individul se căiește și urmează să recupereze daunele, atât cele materiale, cât și cele morale.

Potrivit procurorilor, dacă va fi găsită vinovată, persoana riscă amendă maximă de1350 de unități convenționale, cel mult 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau până la patru ani de pușcărie, în toate cazurile cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button