fbpx

video | Aveau nevoie de recomandare și cel puțin 1000 de lei pentru a-și încerca norocul. Oamenii legii au descins într-o sală clandestină de joc

Oamenii legii au deconspirat activitatea clandestină a unei săli cu jocuri de noroc. Aceasta era amenajată într-un imobil din sectorul Rîșcani al capitalei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul ar fi fost coordonat de un bărbat de 35 de ani din municipiul Chișinău. Sala activa pe timp de noapte, dar și ziua. Cei care voiau să joace trebuiau să aibă recomandare, iar miza minimă era de 1000 de lei.

Spațiul a fost camuflat și dotat cu sisteme avansate de securitate, monitorizare video externă și limitare de acces. În momentul depistării și documentării, în incinta sălii de joc polițiștii au depistat în jur de 25 de persoane care consumau băuturi alcoolice și practicau jocuri de noroc contra sumelor de bani, cu ignorarea măsurilor obligatorii de prevenire și control a infecției COVID-19.

Poliția a ridicat patru mese de joc, peste 1500 de fișe, cărți de joc, înscrisuri ce țin de activitatea ilegală desfășurată, un calculator și mijloace bănești. Bărbatul care ar fi organizat sala de jocuri de noroc nu este la prima abatere, acesta fiind documentat pentru desfășurarea ilegală a activității de întreprinzător.

Articole asemănătoare

Back to top button