fbpx

video | Au fost judecați pentru fapte similare, dar nu s-au învățat minte. Doi bărbați, reținuți pentru pungășii

Doi bărbați în vârstă de 43 și 45 ani, originari din mun. Chișinău și r-nul. Criuleni, au fost reținuți de polițiștii Secției combaterea infracțiunilor în locuri publice și transport urban din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru pungășii. Anterior aceștia s-au dovedit a fi judecați pentru infracțiuni analogice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primul caz a avut loc pe 26 octombrie, în maxi-taxi nr.171, în timpul deplasării pe bd. D. Cantemir până la str. Tighina, individul în vârstă de 45 de ani ar fi sustras pe ascuns din buzunarul hainei unui tânăr portmoneul în care se aflau actele de identitate și mijloace bănești în sumă de 400 de lei, cauzând victimei un prejudiciu în sumă de 600 de lei. În urma măsurilor întreprinse, individul a fost reținut pe urme fierbinți.

Al doilea caz a avut loc pe 5 noiembrie, în rutiera 112, când bănuitul – profitând de neatenția unei minore de 16 ani – i-ar fi sustras din geantă portmoneul în care se aflau mijloace bănești în sumă de 230 de lei. Individul a fost reținut în flagrant, asupra lui fiind depistat portmoneul sustras de la minoră.

Indivizii sunt cercetați penal pentru „Pungășie”, faptă care conform legislației penale în vigoare se pedepseşte cu amendă, muncă neremunerată în folosul comunității sau cu închisoare de până la doi ani.

Articole asemănătoare

Back to top button