fbpx

video | Ar fi șantajat-o că-i va publica fotografiile intime dacă nu-i va da 15.000 de lei: Suspectul, reținut în timp ce primea banii

Un bărbat în vârstă de 26 ani a fost reținut în flagrant, în timp ce primea 4000 de lei de la o victimă. Suspectul ar fi șantajat femeia că-i va publica imaginile cu caracter intim pe internet, dacă nu-i va da 15.000 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițerii Direcției combaterea crimei organizate a INI, Direcției generale urmărire penală a IGP, în conlucrare cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, au documentat timp de o lună acţiunile infracționale ale bănuitului.

Acesta, având scopul obținerii unui profit nejustificat, a fi intrat în posesia unor fotografii intime ale unei fete de 23 de ani, astfel ar fi amenințat-o cu publicarea acestora pe rețelele de socializare.

Drept urmare, a fost pornită o cauză penală pentru șantaj, în cadrul căreia au fost efectuate mai multe măsuri speciale de investigaţie şi acţiuni de urmărire penală, pentru acumularea probelor şi demonstrarea vinovaţiei.

În urma măsurilor efectuate, pe 5 august curent, polițiștii – cu suportul angajaţilor BPDS „Fulger” – au reţinut presupusul autor al infracțiunii în flagrant, chiar în momentul când acesta a primit de la victimă o tranșă de 4000 de lei.

Anterior, suspectul a fost condamnat pentru comiterea infracțiunilor de viol, jaf și furt. Acum, bărbatul este reținut pentru 72 ore. Dacă i se va demonstra vinovăția, acesta riscă o pedeapsă cu privațiune de libertate pe un termen de la 7 la 10 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button