fbpx

video | Ar fi furat mai multe produse dintr-o debara, iar apoi le-ar fi vândut. Un bărbat de 27 de ani, reținut la Ciocana

Un bărbat de 27 de ani a fost reținut de oamenii legii, după ce ar fi comis un furt în sectorul Ciocana al capitalei. Acesta este suspectat că a furat dintr-o debara mai multe produse de uz chimic, iar apoi le-a vândut la piață.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, acesta ar fi forțat ușa unei debarale dintr-un bloc de locuit de pe strada Alecu Russo. Ulterior, suspectul ar fi sustras mai multe cutii cu produse chimice de uz casnic. Prejudiciul cauzat victimei a fost estimat la suma de 9500 de lei.

În urma măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație, suspectul a fost identificat și reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale, bărbatul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că bunurile sustrase le-a vândut la piață.

Anterior, bărbatul a fost judecat pentru circulația ilegală a drogurilor. Actualmente, acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru furt, iar conform legislației în vigoare riscă amendă de până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pana la 4 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button