fbpx

video | Ar fi comercializat băuturi alcoolice fără acte de proveniență și în condiţii antisanitare. Un bărbat de 51 de ani, cercetat de poliție

Inspectoratul de Poliție Buiucani, în comun cu Direcția de Poliție a municipiului Chișinău, a deconspirat pe 9 octombrie activitatea ilegală a unui bărbat în vârstă de 51 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta ar fi comercializat băuturi alcoolice pe str. Calea Ieșilor din capitală, direct din automobilul personal, în lipsa actelor de proveniență, precum şi în condiţii antisanitare. Atât din automobilul acestuia, cât și de la domiciliul bărbatului, au fost ridicate de către polițiști 46 litri de băuturi alcoolice, dopuri din plută și ustensile utilizate pentru îmbutelierea sticlelor. Dacă s-ar fi reușit comercializarea acestora, s-ar fi obținut un venit estimat la 2300 de lei.

În acest context, s-a dispus ridicarea mărfurilor şi depozitarea acestora până la adoptarea deciziei instanţei de judecată. În privința bărbatului, a fost întocmit un proces verbal în baza „Încălcarii regulilor de comercializare cu amănuntul a băuturilor alcoolice”, care se sancționează cu amendă de la 3000 la 4500 de lei.

Poliţia Capitalei solicită cetăţenilor să procure produse doar din magazinele autorizate prin lege, întrucât îşi pun în pericol viaţa şi sănătatea, procurând băuturi alcoolice din puncte neautorizate.

Articole asemănătoare

Back to top button