fbpx

video | Ar fi amenințat un copil de 11 ani cu un cuțit și i-ar fi sustras telefonul. Poliția a reținut un adolescent suspectat de furt

Un adolescent de doar 13 ani a fost reținut de polițiștii din capitală. Acesta este suspectat de atac tâlhăresc și comiterea unui furt.

Potrivit informațiilor, pe 28 iulie, ofițerii au fost alertați de părinții unui copil de 11 ani, comunicând că minorului i-a fost sustras telefonul. La fața locului, oamenii legii au stabilit că un necunoscut a amenințat copilul cu un cuțit și i-a luat telefonul mobil în valoare de peste 6000 de lei.

Oamenii legii au deschis un dosar penal, iar în urma măsurilor de investigație întreprinse au identificat suspectul și l-au escortat la inspectorat. Ulterior, polițiștii au stabilit că acesta ar mai fi furat din parcul Valea Trandafirilor un cvadriciclu de aproximativ 15.000 lei.

Suspectul și-a recunoscut vina în ambele cazuri, comunicând că bunurile sustrase le-ar fi vândut la prețuri simbolice, iar banii i-ar fi cheltuit. Potrivit informațiilor, anterior, acesta a mai fost cercetat penal pentru comiterea mai multor infracțiuni. Totodată, bunurile sustrase au fost depistate și ridicate de forțele de ordine și urmează a fi returnate proprietarilor.

Actualmente, minorul este cercetat în stare de libertate pentru tâlhărie și furt. Conform legislației, infracțiunea se pedepsește cu până la 8 ani de închisoare.

Articole similare

Close