fbpx

video | Ar fi amenințat un copil de 11 ani cu un cuțit și i-ar fi sustras telefonul. Poliția a reținut un adolescent suspectat de furt

Un adolescent de doar 13 ani a fost reținut de polițiștii din capitală. Acesta este suspectat de atac tâlhăresc și comiterea unui furt.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit informațiilor, pe 28 iulie, ofițerii au fost alertați de părinții unui copil de 11 ani, comunicând că minorului i-a fost sustras telefonul. La fața locului, oamenii legii au stabilit că un necunoscut a amenințat copilul cu un cuțit și i-a luat telefonul mobil în valoare de peste 6000 de lei.

Oamenii legii au deschis un dosar penal, iar în urma măsurilor de investigație întreprinse au identificat suspectul și l-au escortat la inspectorat. Ulterior, polițiștii au stabilit că acesta ar mai fi furat din parcul Valea Trandafirilor un cvadriciclu de aproximativ 15.000 lei.

Suspectul și-a recunoscut vina în ambele cazuri, comunicând că bunurile sustrase le-ar fi vândut la prețuri simbolice, iar banii i-ar fi cheltuit. Potrivit informațiilor, anterior, acesta a mai fost cercetat penal pentru comiterea mai multor infracțiuni. Totodată, bunurile sustrase au fost depistate și ridicate de forțele de ordine și urmează a fi returnate proprietarilor.

Actualmente, minorul este cercetat în stare de libertate pentru tâlhărie și furt. Conform legislației, infracțiunea se pedepsește cu până la 8 ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button