fbpx

video | Andrei Năstase și Maia Sandu fac declarații de presă după închiderea secțiilor de votare: „Le mulțumim cetățenilor care au mers la vot”

Candidatul la funcția de primar al capitalei, Andrei Năstase, a făcut declarații de presă după închiderea secțiilor de votare. Cei doi le-au mulțumim oamenilor care au fost prezenți la vot.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Maia Sandu a menționat că așteaptă cu nerăbdare rezultatele. În același timp, oficiala a promis să se apuce de treabă chiar de mâine acolo unde nu va fi turul doi.

Andrei Năstase a mulțumit cetățenilor pentru că au participat la alegeri. Acesta a mai spus că nu au existat incidente semnificative și flagrante.

„Aceste alegeri s-a derulat în condiții mult mai bune decât cele precedente. Nu au lipsit manipularea cu știri false, denigrări și atacuri murdare. Am rezistat și vom rezista mai departe”, a spus Năstase.

La fel, candidatul a rugat colegii din secțiile de votare să fie vigilenți la numerotarea și completarea proceselor verbale. De asemenea, el a menționat că sunt oportune anumite prognoze.

Articole asemănătoare

Back to top button