fbpx

video | A ieșit din închisoare și ar fi decis „să câștige”. Momentul în care un individ amenință o casieriță din capitală cu cuțitul și cere să îi pună banii în pungă

Un tânăr de 22 de ani, originar din raionul Căușeni, recent eliberat din închisoare, a fost reținut după ce ar fi amenințat cu un cuțit angajata unei companii de microfinanțare. Acesta i-ar fi cerut casieriței să îi pună într-o pungă banii din casă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform Poliției, totul s-a întâmplat la sfârșitul lunii ianuarie. Angajata a alertat oamenii legii despre cele întâmplate și le-a comunicat că în casă erau 11.525 de lei. Ca urmare a măsurilor de investigație întreprinse, bănuitul a fost identificat și reținut într-un apartament din sect. Buiucani al capitalei.

În urma perchezițiilor desfășurate, în locuință a fost depistat un cuțit, o mască medicală, mănuși și mai multe telefoane mobile. Individul a fost încătușat și escortat la Inspectorat pentru audieri. Acesta și-a recunoscut fapta, iar dacă instanța îl va găsi vinovat, el riscă până la 10 ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button