fbpx

video | Veste bombă pentru fanii „Star Wars”. De Crăciun, aceștia vor avea parte de multe surprize și promoții speciale

Având drept inspirație celebra serie de filme a lui George Lucas „Star Wars”, Kaufland inițiază în acest an o campanie promoțională, dedicată sărbătorilor de iarnă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru a marca apariția pe 19 decembrie a noului film „Star Wars: Skywalker – Ascensiunea“, Kaufland începe colaborarea cu Disney și aduce pentu fanii seriei o mulțime de surprize. Printre acestea se numără cartonașe colecționabile cu personajele preferate, o aplicație disponibilă atât pe Google Play, cât și pe App Store, scrie kaufland.md. 

Clienții magazinului pot colecționa cele 48 de cartonașe care ilustrează personajele din episoadele I – IX ale seriei „Star Wars”, iar fiecare dintre acestea conținând și o variantă holografică. Campania își dă startul pe 27 noiembrie.

„În viața noastră, ne ciocnim de multe provocări, care ne pun în față alegeri complicate, dar care ne și oferă șansa de a alege mereu partea binelui. Anul acesta ne-am propus să aducem la Kaufland spiritul Crăciunului și totodată seria „Star Wars”, într-o poveste cu și despre puterea de a dărui și a face, schimbând în acest fel lumea din jur”, a declarat Cristina Aramă, PR Manager Kaufland Moldova.

Conform relatărilor menționate de coordonatorii magazinului, mecanismul este următorul: la fiecare 200 de lei cheltuiți în magazin, clienții primesc automat un plic de culoare albastră cu două cartonașe din seria „Star Wars”, care pot fi obținute și la achiziționarea anumitor produse asociate campaniei, semnalizate în revista săptămânală Kaufland și la raft. Cartonașele din campania de tip „colecție” sunt disponibile și în plicuri de culoare gri și pot fi cumpărate la prețul de 8 lei/set. Acestea pot fi adunate într-un album special la prețul de 39,90 lei.

Articole asemănătoare

Back to top button