fbpx

Valentina Naforniță, despre decizia CNESP de a închide teatrele: „Trăim într-o țară în care cultura este pe ultimul loc”

Soprana Valentina Naforniță a reacționat cu privire la decizia autorităților de a restricționa activitatea teatrelor, cinematografelor și a sălilor de concerte. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe Facebook, Valentina Naforniță a scris că „trăim într-o țară în care cultura este pe ultimul loc”.

„La spectacole spectatorii poartă mască, nu interacționează și sunt așezați la distanță, astfel încât să se respecte restricțiile privind distanță socială.

Spuneți-mi, de ce riscul este mai mare la un spectacol decât în restaurante și baruri, unde lumea își scoate maștile și interacționează direct?”, se întreabă soprana.

În Republica Moldova a fost instituită stare de urgență până pe 15 ianuarie. Decizia a fost luată de Comisia națională extraordinară de sănătate publică (CNESP).

În scopul prevenirii răspândirii infecției COVID-19, CNESP a luat și alte decizii, precum interzicerea activitatății cluburilor de noapte (discoteci, karaoke, disco-baruri), dar și scurtarea regimului de activitate al restaurantelor, barurilor și cafenelelor.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button