fbpx

Usatîi pleacă să se vadă cu detectivii care vor investiga suplimentar frauda bancară: „Vreau să prezint probe la care nimeni nu a visat”

Frauda din sistemul bancar va fi investigată de alte două echipe internaționale de detectivi, la inițiativa liderului PN, Renato Usatîi. Acesta a declarat că în scurt timp va surprinde publicul cu informații noi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Plec astăzi în Europa.  În următoarele zile voi lucra cu două echipe de detectivi în privința unei noi investigații în baza raportului Kroll 2. Veți fi plăcut surprinși. Vă voi informa săptămâna viitoare, când voi avea mai multe informații concrete”, a declarat Renato Usatîi.

Politicianul s-a arătat sigur că informația pe care o va prezenta publicului va fi mult mai concludentă decât cea din rapoartele Kroll.

„Mă interesează cum să obțin informația care nu este în raportul Kroll, cum să prezint probe la care nimeni nici nu a visat. Sunt sigur că pe lângă informațiile și probele pe care le voi prezenta eu, raportul Kroll va arăta ca povestea despre Laur-Balaur”, a mai spus Usatîi.

Renato Usatîi a declarat că serviciilor detectivilor internaționali vor costa aproximativ 400 de mii de euro, bani pe care este gata să-i plătească doar ca societatea să afle adevărul.

De menționat că Renato Usatîi a prezentat mai multe părți ale raportului Kroll 2, la care nu avea acces nici comisia parlamentară de anchetă. În documentele publicate de Usatîi, în premieră, apar și companii care aparțineau fostului lider PDM, Vlad Plahotniuc, care figurează ca beneficiare ale fraudei bancare.

Usatîi a anunțat însă că nu se oprește aici și că poartă negocieri cu mai multe companii internaționale de detectivi pe care să le angajeze să investigheze fraudele bancare de proporții din anul 2014.

Articole asemănătoare

Back to top button