fbpx

Usatîi: Oamenii au văzut potențialul meu și cum se dezvoltă orașul cât am fost acasă

Fostul primar al municipiului Bălți și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, intenționează să relanseze proiectele inițiate în „Capitala de Nord” a țării și să o transforme într-un oraș modern. Într-o emisiune la postul local de televiziune BTV, Renato Usatîi s-a arătat convins că odată cu revenirea sa lucrurile se vor schimba în bine.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Este important ca și oamenii să participe la dezvoltarea orașului. Dacă mai mulți nu doar vor sta pe Facebook cerând schimbări, dar vor participa, împreună vom construi nu doar un oraș foarte puternic, dar sunt convins că odată cu revenirea mea, indiferent ce funcție voi  avea, Bălți va fi un exemplu pentru toate orașele țării, timp de mulți ani. Dacă am reușit multe fiind într-o situație în care am fost supus presiunilor, încât am fost nevoit să plec, acum, când aceste riscuri nu mai sunt, va fi mai ușor”, a declarat Renato Usatîi.

În acest context, el a dat exemplul echipei de fotbal „Zarea” Bălți, care ar putea fi dezvoltată cu sprijinul bălțenilor, în special al agenților economici din localitate.

Renato Usatîi a amintit că în perioada în care și-a putut exercita mandatul de primar, Bălți devenise un punct de atracție și pentru locuitorii din alte regiuni ale țării.

„Mă mândresc că Bălți a fost un exemplu nu doar ca cea mai transparentă primărie, dar am fost și capitala sportivă, capitala de iarnă. Oamenii au văzut potențialul meu cum se dezvolta orașul cât am fost acasă. Nu trebuie să îmi fac publicitate față de bălțeni, ei au văzut ce pot face și sunt sigur că vor vedea și în continuare”, a declarat Renato Usatîi.

Fiind întrebat de planurile de viitor, Renato Usatîi a declarat că i se propune să candideze ca primar din nou la Bălți, dar și în orașul său de baștină – Fălești, precum și la Chișinău, dar va lua ulterior o decizie.

Articole asemănătoare

Back to top button