fbpx

update, video | Două mașini au fost implicate într-un accident din capitală. Unul dintre șoferi consumase alcool înainte de a urca la volan

Update: În accidentul produs azi pe strada Trandafirilor din capitală au fost implicate două mașini. Unul dintre conducătorii auto consumase alcool înainte de a urca la volan.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru a afla mai multe detalii, ZUGO a contactat ofițera de presă a Direcției de Poliție din municipiul Chișinău, Natalia Stati. Ea ne-a comunicat că oamenii legii au fost sesizați la ora 11:25, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere.

„Polițiștii au stabilit că șoferul de 34 de ani a unui automobil de model Mercedes a pierdut controlul volanului și s-a tamponat în bordură, după care a fost proiectat într-o mașină Hyndai, condusă de o șoferiță de 58 de ani care staționa la semafor”, ne-a spus ofițera.

Așadar, urmare a testării cu aparatul dragher s-a constatat că primul șofer menționat avea în aerul expirat o concentrație de 0,63 de alcool. Drept urmare, pe cazul dat a fost inițiată o anchetă, astfel – pentru comiterea acidentului – șoferul riscă șase puncte de penalizare și 1500 de lei amendă. Pentru faptul că a urcat în stare de ebrietate la volan va fi inițiată o cauză penală.

Știrea inițială: Un accident violent s-a produs acum câteva minute pe strada Trandafirilor din Chișinău, fiind implicate două mașini. Potrivit unei cititoare ZUGO, echipajele de ambulanță și poliție sunt acum la fața locului.

Și pe rețelele de socializare, martorii oculari spun că două automobile s-au ciocnit dur, vehiculele fiind grav avariate. Imagini de la fața locului au fost publicate pe internet.

Articole asemănătoare

Back to top button