fbpx

update | Primăria anunță că a fost reluată circulația troleibuzelor în zona centrală

Update (15:55)

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primăria municipiului Chișinău informează că circulația troleibuzelor în zona centrală a capitalei a fost reluată după circa o oră de la deconectarea energiei electrice la rețeaua de contact. Astfel, pentru a decongestiona traficul rutier și a asigura transportarea călătorilor, Regia Transport Electric Chișinău a reluat circulația a circa 60% din numărul total de unități, care asigură cu transport zonele afectate.

E de menționat că staționarea troleibuzelor a fost dictată  întreruperea alimentării cu energie electrică a opt stații de tracțiune ale Regiei Transport Electric Chișinău.

Știre inițială

Primăria municipiului Chișinău anunță că din cauza unei pene de curent electric, care alimentează 8 stații de tracțiune a Regiei Transport Electric Chișinău, este sistată circulația transportului public în zona centrală a capitalei.

Avaria s-a produs în după amiaza zilei de astăzi, ora 13:30, fiind afectată circulația troleibuzelor pe următoarele artere de circulație: str. Mihai Viteazul, str. Petricani, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și str. Al. Pușkin.

În prezent, reprezentanții furnizorului de energie electrică, precum și ai RTEC sunt antrenați la remedierea problemei pentru a relua circulația transportului public de pasageri.

Articole asemănătoare

Back to top button