fbpx

update | Omorul tânărului în pădurea din raionul Sîngerei: Poliția a reținut suspecții

(Update 14:45) Suspecții omorului comis în pădurea din extravilanul satului Frunzești au fost reținuți de oamenii legii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de către ofițerii Inspectoratului Național de Investigații în comun cu colegii Direcției Generale Urmărire Penală, sub conducerea PCCOCS, au fost reținuți suspecții omorului comis la 23 mai curent”, anunță oamenii legii.

Știre inițială: În această dimineață, 23 mai, un tânăr de 29 de ani a fost împușcat mortal de un necunoscut. Acesta se afla cu iubita sa într-o pădure din satul Țîplești.

Potrivit oamenilor legii, cea care a alertat Poliția a fost tânăra care se afla cu victima în pădure. Grupul operativ de urmărire penală care s-a deplasat la fața locului pentru a efectua acțiuni de urmărire penală a stabilit preliminar că la 23 mai 2022, aproximativ la ora 04:00, femeia în vârstă de 36 de ani, locuitoare a municipiului Chişinău, și concubinul său – bărbatul de 29 de ani, locuitor al satului Fîntînița raionul Donduşeni, se plimbau printr-o fâșie forestieră din extravilanul satului Țîpleşti raionul Sîngerei.

Potrivit femeii, aceștia s-ar fi culcat să se odihnească, însă au fost treziți de fluierături care se auzeau din direcția unui teren agricol semănat cu floarea-soarelui.

Aceștia s-ar fi ridicat pe șezute și în acel moment din aceeași direcție a terenului agricol s-a auzit o împuşcătură. Imediat femeia a văzut că bărbatul a căzut secerat la pământ cu fața însângerată, fără semne de viață.

Peste puțin timp a auzit, din direcția aceluiaşi teren agricol, cum a fost pornit motorul unui mijloc de transport necunoscut și cum vehiculul s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Când și-a dat seama că iubitul ei este mort, femeia a plecat în satul Frunzeşti raionul Floreşti şi i-a comunicat de cele întâmplate unui localnic.

În cadrul cercetării la fața locului s-a stabilit că decesul a survenit din cauza leziunilor corporale din regiunea capului, provocate de un glonte, care a fost depistat în apropiere de victimă. Pe terenul agricol au fost depistate şi ridicate urme.

Pe cazul dat, organul de urmărire penală a IP Sîngerei a pornit o cauză penală.

Articole asemănătoare

Back to top button