fbpx

update | Încă patru noi alerte cu bombă în Chișinău! Sunt vizate Primăria, aeroportul, Mănăstirea Ciuflea și parcul central

(update 17:07) Potrivit Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău și-a reluat activitatea în regim normal

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială:

Primăria municipiului Chișinău a fost evacuată pentru a doua oară în această zi din cauza unei posibile bombe. Același lucru s-a întâmplat și la Aeroportul Internațional Chișinău, dar și în alte locații din Chișinău.

De la ora 15:30 Aeroportul Internațional Chișinău și-a sistat activitatea din cauza unei alerte cu explozive în cadrul acestuia. Personalul și pasagerii au fost evacuați din clădirea administrativă, iar structurile specializate ale MAI au intervenit pentru verificări, informează poliția de frontieră.

„Și din nou alertă cu bombă la Primăria Chișinău. Două alerte cu bombă într-o zi. Productivă zi pentru unii!”, a scris pe pagina sa de Facebook, primarul capitalei, Ion Ceban.

Tototodată,  potrivit unei surse alerte cu bombă au fost anunțate la Mănăstirea Ciuflea și Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt. Informația a fost confirmată pentru ZUGO de către ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Svetlana Scripnic.

Articole asemănătoare

Back to top button