fbpx

Un tânăr din raionul Criuleni a fost reținut pentru furt din locuință. Nu este la prima abatere

Polițiștii din capitală au fost alertați de către o femeie, în vârstă de 66 ani, din comuna Ciorescu, care le-a comunicat că din locuință i-au fost sustrase mai multe bunuri materiale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Individul a pătruns în casă prin forțarea și spargerea ușii de la intrare, de unde a sustras tehnică de uz casnic, 12 sticle de băuturi alcoolice și alte bunuri materiale, prejudiciul fiind estimat la 31.680 de lei”, menționează poliția capitalei.

Tânărul în vârstă de 25 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Criuleni, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, care conform legislaţiei în vigoare se pedepseşte cu amendă în mărime de la 32.500 la 67.500 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la patru ani.

Ulterior, în urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală, individul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale, individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând polițiștilor că o parte din bunurile sustrase a reușit să le vândă, obținând un profit.

Menționăm că tânărul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare.

Autoare: Cristina Darii, stagiară

Articole asemănătoare

Back to top button