fbpx

Un poliţist, prins la volan în stare de ebrietate de dimineață. IGP: Nu vom tolera astfel de abateri

Vineri dimineață, 18 februarie, angajații Direcției Patrulare Nord a Inspectoratului național de securitate publică au observat pe traseul M5 o Skoda care se deplasa neuniform. După ce au stopat automobilul, polițiștii au stabilit ca mașina era condusă de un bărbat de 40 de ani, locuitor al municipiului Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Fiind testat cu aparatul Drager s-a constatat o concentrație de 1.24 mg/l alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Inspectoratul de Poliție Fălești pentru a fi documentat.

În cadrul acțiunilor  de urmărire penală, polițiștii au stabilit că bărbatul este coleg de-al lor și activează în cadrul Inspectoratului de Poliție Centru a Direcției de poliție a mun. Chișinău.

La moment, Poliția din Fălești a pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar Direcția Inspectare Efectiv a demarat imediat o anchetă internă în acest sens. Totodată, polițistului i-au fost prelevate și probe biologice.

Angajatul poliției riscă să fie cercetat penal în baza art. 264 prim din Codul Penal al Republicii Moldova pentru „Conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat sau în stare de ebrietate produsă de alte substanţe”.

Articole asemănătoare

Back to top button