fbpx

Un nou punct de vaccinare a fost deschis la un spital privat din capitală. Ce vaccinuri sunt disponibile

Vaccinurile împotriva COVID-19 sunt tot mai aproape de cetățeni. Un punct de imunizare a fost deschis în incinta Spitalului Internațional „Medpark” din sectorul Râșcani al capitalei, care s-a alăturat campaniei de vaccinare, informează Ministerul Sănătății.

Astfel, persoanele au posibilitatea să se vaccineze gratuit, fără o programare prealabilă și doar cu buletinul de identitate. Sunt disponibile toate vaccinurile împotriva COVID-19 prezente în Republica Moldova, care sunt puse la dispoziție de către autoritățile sanitare în cadrul Planului Național de Imunizare. Punctul activează de luni până vineri, în intervalul orelor 8:00 -16:00.

„Astăzi, fiecare cetățean poate beneficia gratuit de vaccinul împotriva COVID-19, care protejează de simptome severe, internări și deces. Mulțumim instituțiilor spitalicești pentru deschiderea de a se implica activ în procesul de imunizare. Doar prin vaccinare și respectarea măsurilor de protecție putem opri această pandemie. Aveți grijă de voi și cei dragi”, spune secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Svetlana Nicolaescu.

Ministerul Sănătății informează că, în următoarea perioadă, mai multe puncte de vaccinare împotriva COVID-19 urmează să fie deschise și în alte spitale din Republica Moldova. Până în acest moment, în țară, activează peste 500 de puncte de acest gen. De la începutul campaniei de imunizare, 839.851 de persoane din țara noastră au încheiat schema completă de vaccinare.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button