fbpx

Un moldovean ar fi încercat să intre în țară cu droguri. Stupefiantele erau ascunse într-un autocar de pe ruta Odessa-Chișinău

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), de comun cu Serviciul Vamal, investighează o schemă de contrabandă cu implicarea unui locuitor al raionului Dondușeni, în vârstă de 22 de ani, care ar fi încercat să introducă ilegal în țară un kg de stupefiante.

Drogurile au fost depistate de către angajații de la postul vamal Palanca, pe 24 februarie curent. Acestea erau ascunse sub o banchetă din autocarul rutei Odessa-Chișinău, în ambalaje din polietilenă transparentă. Substanța, sub formă de granule, reprezintă drog sintetic de tip PVP (denumit „sare”). Pe acest caz a fost inițiat un dosar penal pentru tentativă de contrabandă (deoarece infracțiunea a fost contracarată în momentul trecerii frontierei).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Actualmente, procurorii PCCOCS de comun cu Serviciul Vamal întreprind măsuri în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor infracțiunii și tragerii la răspundere a persoanelor implicate. În cazul în care îi va fi dovedită vinovăția, bănuitul riscă închisoare pe un termen de până la 10 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button