fbpx

Un microbuz care transporta vameși, implicat într-un accident. Precizările autorităților

Serviciul Vamal anunță că, în perioada 7-9 ianuarie 2022, au avut loc două incidente în cadrul autorității, care sunt cercetate în prezent de subdiviziunile competente.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

În data de 09 ianuarie 2022, în preajma localității Caplani din raionul Ștefan Vodă, automobilul de serviciu de model Ford Transit, care asigura transportarea funcționarilor vamali din postul vamal Cuciurgan spre Chișinău, a fost implicat într-un accident rutier

Potrivit informațiilor preliminare, accidentul s-a produs din cauza circulației dificile pe anumite porțiuni de drum, în condiții de ceață și polei. În mijlocul de transport se aflau cinci funcționari vamali și, din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Totodată, menționăm că alte autoturisme nu au fost implicate în accident.

Cel de-al doilea incident s-a produs la sediul Laboratorului vamal, unde mai multe spații din interiorul clădirii au fost inundate. Până în prezent, sunt constatate mai multe pierderi și distrugeri de diverse obiecte, materiale și dispozitive de laborator, dar și a încăperilor propriu-zise.

📂Actualmente, subdiviziunile abilitate cercetează cele două cazuri în vederea elucidării multiaspectuale a circumstanțelor în care s-ar fi produs faptele descrise.

Articole asemănătoare

Back to top button