fbpx

„Un mic salt spre normalitate”. Google Pay a devenit disponibil în R. Moldova

Serviciul Google Pay a devenit dispoibil în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de deputatul Dumitru Alaiba.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„După Apple Pay, acum în Moldova e disponibil și Google Pay. Un mic salt spre normalitate. Sidenote: iar din Rusia ambele servicii s-au retras urmare a invaziei ruse în Ucraina”, a scris Dumitru Alaiba.

Google Pay este un serviciu mobil care permite utilizatorilor să achiziționeze produse și servicii utilizând un telefon Android compatibil cu un cip NFC. De asemenea, puteți utiliza Google Pay cu o tabletă sau un ceas. Acest sistem de plată online și portofelul digital oferă o soluție convenabilă pentru clienții din lumea digitală.

Google Pay permite utilizatorilor să se bucure de avantajele plăților fără contact fără a utiliza o viză fizică sau MasterCard. Nu trebuie să vă purtați portofelul cu dvs. pentru a vă folosi contul Google sau pentru a vă aminti numărul de card de credit. Dacă aveți un card compatibil pe dispozitiv, atunci sunteți deja gata de plecare. Pentru a utiliza Google Pay eficient, tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația și să vă conectați la contul dvs. Google.

Amintim că, în luna aprilie 2022, sistemul de plăți wireless Apple Pay a devenit accesibil în R. Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button