fbpx

Un cetățean moldovean a fost înjunghiat mortal în Italia. Familia cere ajutorul oamenilor

Un cetățean moldovean de 44 de ani a fost înjunghiat mortal în centrul orașului Viterbo, scrie publicația italiană Il Messaggero. Potrivit sursei citate, cazul a avut loc pe data de 2 ianuarie, iar numele răposatului este Ruslan Donca. Familia sa solicită ajutorul oamenilor pentru repatriere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit presei italiene, bărbatul era zidar. În urma rănilor primite, acesta a murit câteva ore mai târziu la spitalul Belcolle. Înainte de tragedie, acesta ar fi fost implicat într-o ceartă, iar tragedie a avut loc chiar în apartamentul în care bărbatul locuia împreună cu alți cetățeni moldoveni.

Rudele cer ajutor pentru repatriere

„O inimă s-a oprit și un suflet drag nouă s-a ridicat la cer, la doar 44 de ani, lăsând în urmă o nedumerire nemărginită, o durere profundă și un gol imens. Am aflat cu profundă tristețe despre tragedia care s-a abătut asupra familiei noastre în data de 2.01.2024 când nimeni nu se aștepta. Dragi concetățeni, dragi consăteni, dragi prieteni, cei care l-ați cunoscut, sau nu, pe RUSLAN DONCA, venim cu o rugăminte și un apel la ajutor în aceste zile de sărbătoare, în special în numele mamei sale care este lipsită de posibilități financiare pentru repatrierea și transportul corpului neînsuflețit, din Italia (Viterbo), acasă în Leușeni, raionul Hîncești, Republica Moldova. E o sumă „astronomică” pentru o mamă singură. 4000€ doar pentru repatriere. Orice ajutor, oricât de mic, este binevenit și știm că nu veți rămâne indiferenți la durerea noastră. Cei care vor să doneze pentru repatrierea lui RUSLAN, o pot face direct în contul verișorilor săi, afișat mai jos. Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru sprijinul vostru! Mulțumim cu profundă recunoștință!”, se arată într-un mesaj publicat pe internet.

Articole asemănătoare

Back to top button