fbpx

Un bărbat de 70 de ani, condamnat la aproape 7 ani de închisoare, după ce și-a înjunghiat propriul fiu

Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani a pronunțat luni, 4 iulie, sentința de condamnare la 6 ani și 6 luni închisoare a unui bărbat, în vârstă de 70 ani, locuitor a unei suburbii din municipiul Chișinău. Acesta este învinuit că și-a înjunghiat propriul fiu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit actului de învinuire, bărbatul condamnat este acuzat în baza probelor administrate de către procurorii din cadrul Procuraturii municipiului Chișinău că, în noaptea de 8 august 2021, în timp ce se afla la domiciliul său dintr-o suburbie a municipiului Chișinău, urmare a unui conflict apărut cu feciorul acestuia, i-a aplicat ultimului o lovitură cu cuțitul în regiunea inimii, prin ce i-a cauzat victimei vătămare corporală gravă care prezintă pericol pentru viață.

În procesul de audiere în calitate de inculpat, bărbatul nu și-a recunoscut vinovăția în săvârșirea infracțiunii incriminate.

Până la intrarea sentinței în vigoare, în privința condamnatului a fost aplicată măsura preventivă sub formă de obligarea de a nu părăsi țara. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Articole asemănătoare

Back to top button