fbpx

Un bărbat, condamnat pentru sex pervers, din răzbunare, cu concubina sa. Ce pedeapsă a primit?

Astăzi, Procuratura Generală anunță obținerea în Judecătoria Edineț – sediul Briceni a unei pedepse cumulative cu închisoarea pentru un termen de șapte ani, în privința unui cetățean găsit vinovat de acțiuni perverse cu caracter sexual față de concubina sa, în orașul Ocnița.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Motivul faptei bărbatului, care are vârsta de 29 de ani, avea la bază sentimentul de răzbunare pe care l-a manifestat acesta, după ce concubina l-a reclamat autorităților polițienești din localitate, pentru faptul că dânsul a aplicat forța fizică asupra ei. Însă, după depunerea acestei plângeri, până la pedepsirea făptașului, femeia a fost constrânsă de către bărbat să continue să locuiască cu el, fiind amenințată cu omorul.

Mai mult decât atât, pe parcursul a două săptămâni ale lunii iunie 2018, nemulțumit că concubina a depus plângere împotriva lui pentru violență domestică, făptașul și-a satisfăcut poftele sexuale în forme perverse, contra voinței ei, prin constrângere fizică și psihică. Totuși, victima a apelat și de această dată la oamenii legii pentru a-și apăra drepturile încălcate.

Prin urmare, pentru faptele comise, la solicitarea Procuraturii Briceni, instanța de judecată l-a condamnat pe inculpat – prin sentință definitivă – la pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de șapte ani, pe care acesta o ispășește în penitenciar.

Articole asemănătoare

Back to top button