fbpx

Un bărbat care muncea la o vinărie din sudul țării a murit intoxicat cu gaze. Victima avea circa 20 de ani experiență în domeniu

S-a stins din viață la 63 de ani, chiar acolo unde muncea de circa două decenii. Vorbim despre angajatul unei vinării din Cantemir, care a murit în urma unei intoxicații cu gaze.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tragedia s-a produs ieri, colegul de muncă al bărbatului fiind cel care a solicitat ajutor, însă era deja prea târziu. Directorul executiv al vinăriei spune că este în șoc, la fel ca și ceilalți angajați care nu înțeleg cum a fost posibil să se întâmple un asemenea incident.

„Avea o experiență de circa 20 de ani la noi. S-a dus la fântână împreună cu un coleg. Exista o problemă și ei au decis singuri că o pot rezolva. Inginerul-șef îi aștepta de fapt în altă parte. Colegul său a chemat după ajutor, dar a fost prea târziu. El este în șoc și nu poate explica cum s-a întâmplat totul. Încă nici noi nu am înțeles cum a fost posibil”, a explicat Vasile Casian, pentru tv8.md.

Tot el a spus că vinăria este gata să ofere ajutorul necesar familiei. Între timp, poliția cercetează cazul întru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Articole asemănătoare

Back to top button