fbpx

ultima oră | WizzAir revine în R. Moldova și anunță zboruri spre trei destinații. Anunțul premierului Recean

Compania aeriană low-cost WizzAir revine pe piața din Republica Moldova. Potrivit premierului Dorin Recean, care a făcut anunțul oficial, WizzAir va lansa zboruri spre trei destinații – Roma, Milano și Londra.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Wizz Air revine în Moldova. Compania low-cost a anunțat că, începând cu luna decembrie, va opera curse pe direcția Chișinău – Roma, Chișinău – Milano și Chișinău-Londra. Revenirea Wizz Air în Moldova este un rezultat al eforturilor noastre constante de a asigura noi conexiuni internaționale pentru toți cetățenii noștri și de a stimula dezvoltarea economică.

Republica Moldova este o destinație sigură și atractivă. Doar în ultimele 2 luni, pe Aeroportul Internațional Chișinău au început să opereze noi companii aeriene cu curse noi spre Tel-Aviv, Atena și Baku. De asemenea, companiile care deja activează și pe piața avia moldovenească și-au suplinit zborurile și oferă prețuri din ce în ce mai avantajoase pentru pasageri.

Devenim mai conectați cu orașele europene și continuăm să asigurăm noi curse necesare cetățenilor noștri”, a anunțat șeful Guvernului.

Decizia vine la șapte luni de la plecarea companiei maghiare de pe piața Republicii Moldova, invocând motive de securitate ca „riscul ridicat din spațiul aerian al Republicii Moldova” în legătură cu războiul din Ucraina.

La 14 martie 2023 a fost ultimul zbor al companiei aeriene, din Republica Moldova, înainte de retragerea de pe piață.

Articole asemănătoare

Back to top button