fbpx

ultima oră | Numărul de infectări în Moldova crește! Încă patru cazuri confirmate, dintre care unul cu transmitere locală

Conform informațiilor actualizate de către ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, au fost confirmate încă patru cazuri de COVID-19. Trei dintre acestea sunt de import, unul – de transmitere locală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dumbrăveanu a menționat că internați în spital sunt doi copii, suspecți de coronavirus, care au fost în legătură strânsă cu bunica revenită din Italia. Aceasta a făcut apel către cetățenii Moldovei să țină cont de măsurile impuse și să își valorifice spiritul civic pentru a-i proteja pe cei din jur.

Reamintim că, până acum, autoritățile au impus mai multe restricții pentru a minimaliza riscul de contaminare. Printre acestea se numără închiderea instituțiilor de învățământ, a Pieței Centrale, a cafenelelor, restaurantelor și a altor locuri de agrement.

CITEȘTE ȘI:
Transportul public nu va circula duminică. Anunțul făcut de Ion Ceban

Bebeluș testat pozitiv cu coronavirus la câteva minute după naștere. Care este opinia doctorilor?

Totul despre pandemia de coronavirus! Focare, istoric, simptome, tratament, mituri și realități despre COVID-19 în lume și în Republica Moldova

Articole asemănătoare

Back to top button