fbpx

Troleibuzele aduc spiritul de sărbătoare în capitală! Cinci vehicule decorate cu luminițe vor circula pe străzile Chișinăului

Cinci troleibuze vor aduce spiritul sărbătorilor pe străzile capitalei. Acestea vor circula pe diferite rute, fiind decorate tematic.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Administrația publică locală deocamdată nu a anunțat pe ce trasee se vor deplasa mijloacele de transport. Două dintre aceste vehicule vor fi văzute doar în noaptea dintre ani, iar altele trei – zilnic. Așadar, începând cu ziua de vineri, localnicii și oaspeții orașului se vor putea plimba cu troleibuzele Crăciunului.

„Și în acest an pe străzile capitalei vor circula troleibuze amenajate cu decorațiuni de sărbătoare. Cinci troleibuze de diverse modele vor face turul în seara de Revelion, iar trei dintre acestea vor circula zilnic pe străzile Chișinăului pe diverse itinerare începând cu ziua de vineri. Vin sărbătorile!”, scrie pe pagina sa de Facebook edilul capitalei.

Precizăm că, anul trecut, un proiect similar a fost implementat la Bălți. De sărbători acolo a circulat un vehicul decorat cu fulgi, luminițe și crenguțe de brad va circula prin oraș de sărbători.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

Articole asemănătoare

Back to top button