fbpx

Trei străzi din capitală vor intra curând în reparații. Una va fi transformată în coridor verde pentru bicicliști

Trei artere mari din capitală vor intra curând în reparații. Este vorba despre strada 31 august 1989, Alexandru cel Bun și Tighina. Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței de luni, 21 februarie, a serviciilor municipale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Am terminat tot procesul de pregătire tehnică pentru demararea reparației străzilor din centrul orașului: 31 august 1989, Alexandru cel Bun și Tighina. Lucrările vor începe în scurt timp. Știu că reparațiile pe aceste străzi vor crea impedimente în transportul public. Îmi cer scuze pentru asta”, a declarat primarul de Chișinău, Ion Ceban.

Conform proiectului prezentat în 2020, strada 31 august 1989 urmează a fi transformată într-un coridor verde pentru bicicliști, care va face legătura dintre Parcurile Valea Trandafirilor, Valea Morilor și Dendrariu.

Totodată, trotuarul acestei străzi va fi lărgit și va fi amenajată o pistă cu sens dublu pentru biciclete, din contul îngustării carosabilului. Intersecțiile vor avea treceri pietonale denivelate, semafoare și extensii de curbură a trotuarelor.

 

Articole asemănătoare

Back to top button