fbpx

Trans-Oil susține decizia CSE privind introducerea uleiului de floarea-soarelui rafinat, dezodorizat, în lista produselor social importante

Grupul de companii Trans-Oil, un lider pe piața autohtonă de grâne, susține decizia Comisiei pentru Situații Excepționale cu privire la introducerea uleiului de floarea-soarelui rafinat, dezodorizat, în lista produselor social importante.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Considerăm că decizia aceasta, semnată de președinta Comisiei, prim-ministra Natalia Gavrilița, contribuie la stabilirea prețurilor finale pentru uleiul de floarea-soarelui și-l va face mai accesibil locuitorilor țării.

Noi, la rândul nostru, vom purta negocieri suplimentare cu distribuitorii și reprezentanții rețelelor în ceea ce privește construirea ulterioară a relațiilor bilaterale, ținând cont de noile prevederi legislative”, se arată într-un comunicat al Trans-Oil.

„Prin această declarație, noi dorim să subliniem – conducerii țării, cât și întregii societăți, că Trans-Oil este un grup de companii cu orientare socială. Misiunea noastră nu este doar realizarea ideilor de afaceri, ci și creșterea și dezvoltarea durabilă a economiei Republicii Moldova”, se mai arată în comunicat.

Articole asemănătoare

Back to top button